Beyond Impossible Full movie (1080p)

Beyond Impossible Full movie (1080p) – waar gaat deze film over?

Beyond Impossible Full movie (1080p) – waar gaat deze film over?

Beyond Impossible is een documentairefilm uit 2020 die zich richt op de toekomst van voedsel en de opkomst van plantaardige vleesvervangers.

De film onderzoekt de wetenschap achter de productie van plantaardige vleesvervangers en hoe deze technologie de voedingsindustrie transformeert. De focus ligt op het bedrijf Impossible Foods en hun creatie van de Impossible Burger, een plantaardige burger die qua smaak, textuur en voedingswaarde vergelijkbaar is met een hamburger van echt vlees.

De documentaire volgt het proces van de ontwikkeling van de Impossible Burger en het succes ervan in restaurants en supermarkten over de hele wereld. De film belicht ook de invloed van de vleesindustrie op het milieu en de gezondheidsrisico's van een dieet dat rijk is aan dierlijke eiwitten.

Naast interviews met experts en wetenschappers, bevat de documentaire ook getuigenissen van mensen die zijn overgestapt op een dieet met minder vlees of volledig veganistisch zijn geworden, en hoe dit hun gezondheid en welzijn heeft beïnvloed.

Beyond Impossible onderzoekt de opkomst van plantaardige vleesvervangers en hun potentieel om bij te dragen aan een duurzamere en gezondere toekomst van voedsel.