Diet Fiction (1080p) FULL MOVIE – Documentary

Diet Fiction (1080p) FULL MOVIE - Documentary

Diet Fiction (1080p) FULL MOVIE – waar gaat deze film over?

Diet Fiction is een documentairefilm uit 2019 die onderzoekt hoe verschillende diëten en voedingswijzen ons welzijn en gezondheid kunnen beïnvloeden. De film volgt de reis van de filmmaker en regisseur, Michal Siewierski, terwijl hij probeert de waarheid te achterhalen over de vele claims die worden gedaan over diëten en voedingspatronen.

De film richt zich vooral op de voedingsindustrie en hoe zij ons vaak misleidt over wat gezond is en wat niet. Siewierski interviewt verschillende experts en wetenschappers, waaronder artsen, voedingsdeskundigen en onderzoekers, om te begrijpen hoe diëten zoals het ketogene dieet, paleodieet en veganistisch dieet ons lichaam en onze geest beïnvloeden.

De documentaire bevat ook getuigenissen van mensen die succesvol zijn afgevallen door verschillende diëten te volgen, evenals mensen die hebben geleden onder de negatieve gevolgen van een ongezond voedingspatroon. Diet Fiction onderzoekt de waarheid achter de voedingsindustrie en de vele mythes en misvattingen die ons soms misleiden over wat we eten en hoe het onze gezondheid kan beïnvloeden.