Veganistisch eten omvat voornamelijk plantaardig voedsel, zoals

Veganistisch eten is voornamelijk gebaseerd op plantaardige voedingsmiddelen, waaronder fruit, groenten, granen, noten, zaden en peulvruchten. Veganisten hebben echter nog steeds veel opties voor eiwitbronnen, zoals tofu, tempeh, seitan, bonen, linzen, erwten, quinoa en hennepzaad.

Er zijn ook veel veganistische vleesvervangers op de markt die zijn gemaakt van soja, tarwe, erwten of andere plantaardige eiwitbronnen. Deze vleesvervangers kunnen dezelfde smaak, textuur en voedingswaarde hebben als vlees, maar zonder de dierenleed en milieu-impact.

Veganisten gebruiken ook alternatieve melkproducten, zoals amandel- en sojamelk, kokosmelk en haver- en rijstmelk, als vervanging voor zuivelproducten. Zoetstoffen zoals agavesiroop, ahornsiroop en dadels worden vaak gebruikt in plaats van honing en andere dierlijke zoetstoffen. Specerijen en kruiden worden ook veel gebruikt om smaak en aroma aan veganistische gerechten te geven.

Vegan snoep

Vegan chocolade – DeOnlineDrogist.nl

BonVita Premium Dark Chocolate 72%

BonVita Premium Dark Chocolate 72% is een gluten- en lactosevrije chocolade met maar liefst 72%… DeOnlineDrogist.nl

BonVita Ricemilk White Chocolate

BonVita Ricemilk White Chocolate is een gluten- en lactosevrij zacht, romige witte chocolade reep. Er… DeOnlineDrogist.nl

Super Nature Hazelnut Butter Cups

Super Nature Hazelnut Butter Cups zijn romige cups gevuld met huisgemaakte hazelnootboter en bedekt met… DeOnlineDrogist.nl

Vegan drinken

Informatie over veganistische dranken, inclusief recepten voor zelfgemaakte dranken, en tips voor het maken van duurzame en ethische keuzes bij het consumeren van dranken.

We hopen dat onze website u zal helpen bij het maken van bewuste en verantwoorde keuzes bij het kiezen van dranken.